FAQ

In 2019 waren we fysiek bij elkaar, in 2020 digitaal.

Heb je vragen over aanmelden, het digitale platform, inloggen, etc. kijk hieronder voor de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen?

Praktische en inhoudelijke vragen

Voor praktische en inhoudelijke vragen voorafgaand aan de Actie Leer Netwerk Dagen kun je ons bereiken via [email protected] of 030 275 96 28.

Technische vragen

Voor technische problemen met het Let’s Get Digital platform tijdens de Actie Leer Netwerk Dagen, bel dan  met de algemene event helpdesk 050 211 06 66.

Jammer dat je er niet live bij kunt zijn. Alle kennissessies blijven een week lang zichtbaar via de link. De ambassadeurssessies komen daarna via YouTube en www.actieleernetwerk.nl beschikbaar. Je hoeft je niet per mail bij ons af te melden.

Leuk dat je je collega wilt aanmelden. We vragen iedereen zich persoonlijk aan te melden met een eigen e-mailadres. Dus het is het beste om de nieuwsbrief of de link www.actieleernetwerkdagen.nl door te sturen naar je collega’s die geïnteresseerd kunnen zijn in onze sessies.

Het prettigst kijk je via een computer of laptop met een goede internetverbinding. Op een tablet of telefoon kan ook, maar is minder praktisch. De beste browser om een webinar te volgen is Google Chrome, maar ook in andere veelvoorkomende browsers zoals Internet Explorer of Safari moet het lukken. Bij voorkeur gebruik je Google Chrome (v50 of hoger). Andere opties zijn Mozilla Firefox (49.x of hoger), Safari (12.1 of hoger) en Microsoft Edge (81).

Nee, het is niet nodig iets te downloaden om deel te nemen. De Actie Leer Netwerk Dagen vinden plaats op het platform Let’s Get Digital. Dit platform is via de browser op je laptop of desktop beschikbaar. Wel is het mogelijk om in aanvulling op het platform gebruik te maken van de Actie Leer Netwerk Dagen app. Via deze app kun je het programma inzien, afspraken inplannen en netwerken. Het platform via de browser in combinatie met de app geeft een complete eventbeleving.

Via deze link kun je testen of je laptop of desktop geschikt is.

Nee, het platform Let’s Get Digital is alleen bruikbaar op een laptop of desktop. De Actie Leer Netwerk Dagen app is wel beschikbaar voor smartphone en tablet. Daarmee kun je het programma inzien, afspraken inplannen en netwerken.

We raden het af om binnen een werkomgeving deel te nemen. Het Let’s Get Digital platform maakt gebruik van video en audio. De meeste VPN’s en werkomgevingen blokkeren dit standaard.

Let’s Get Digital is volledig veilig en beschermd. Deelnemers bepalen zelf welke informatie ze willen delen in het platform. Alle deelnemers dienen akkoord te gaan met de privacyverklaring bij binnenkomst op het platform. In de app is het mogelijk instellingen van je profiel te veranderen: (1) verberg mijn profiel voor andere deelnemers, (2) geef alleen mijn naam en profielfoto weer aan andere deelnemers, (3) geef mijn volledige profiel weer aan andere deelnemers.

Via je aanmelding op de website heb je toegang tot alle sessies van de Actie Leer Netwerk Dagen. Het is niet nodig je voor een bepaalde dag of sessie in te schrijven.  Wel is het mogelijk om via het platform Let’s Get Digital of via de app een ‘ster’ toe te voegen aan een programmaonderdeel. Zo kun je jouw persoonlijke programma samenstellen.

Een week voor de Actie Leer Netwerk Dagen ontvang je van ons per e-mail je toegangslink, tips en instructies om deel te nemen aan het evenement.

Een aantal programmaonderdelen wordt live uitgezonden en enkele programmaonderdelen zijn vooraf opgenomen. Afhankelijk van de sessie is interactie bij live uitzendingen mogelijk via een live chat of via beeld en geluid. Voorafgaand aan de dagsessies kun je via Let’s get Digital ‘binnenwandelen’ en netwerken. Na afloop van de dagsessies kun je doorpraten met andere deelnemers en Koplopers.

Alle programmaonderdelen worden opgenomen en zijn gedurende de Actie Leer Netwerk Dagen beschikbaar via het platform Let’s Get Digital. De kennissessies met de ambassadeurs zijn later ook terug te zien via het YouTube kanaal van Actie Leer Netwerk. En via www.actieleernetwerk.nl natuurlijk.

Zorg ervoor dat je je browser toestemming geeft om video/audio te gebruiken. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je je camera en microfoon kunt instellen voor Google Chrome en Safari.

© Copyright - Actie Leer Netwerk       Privacy